Installatie van Vaillant toestellen

100% vakmanschap en ervaring – zo garanderen we de knapste installaties

Vaillant Specialist kan u helpen met de installatie van zo goed als alle Vaillant verwarmings- en koelingstoestellen. Kwaliteit en service is waar we ons in onderscheiden. Wij streven altijd en overal, groot of klein project, naar de meest kwalitatieve installaties. Onze vakmannen worden constant bijgeschoold, zowel door fabrikanten als overheidsinstanties.

CONDENSATIE KETELS OP GAS

LUCHT/BODEM/WATER WARMTEPOMPEN 

MULTIFUNCTIONELE ZONNE-SYSTEMEN

AIRCONDITIONING EN KLIMATISATIE

Uw partner voor advies en installatie

Hoewel elke situatie anders is, begint elk project hetzelfde bij Vaillant Specialist… met degelijk advies. We bekijken samen wat moet, mag en kan. We luisteren naar de noden en mogelijkheden van onze klanten en op basis daarvan brengen we ons advies met een gepersonaliseerde prijsofferte. Wat de situatie ook is, dankzij het uitgebreide Vaillant gamma kunnen we altijd een voorstel doen.

Voor gratis advies of offerte bel 0470/01.35.12 of mail naar info@vaillantspecialist.be

Bent u opzoek naar een budget vriendelijke verwarmingsinstallatie? Dan kunnen we u zeker helpen met een condensatieketel. Zou u graag toekomstgericht willen verwarmen? Dan kunnen we terugvallen op een uitgebreid gamma aan Vaillant warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Heeft u 1 of meerdere badkamers? Dan is het misschien wel interessant om sanitaire buffer te voorzien… U snapt het punt.

Referentie project

Hybride warmtepomp condensatieketel installatie

Vaillant aroTHERM 115 VWL in cascade met Vaillant ecoTEC plus VC 306 voor een installatie met 2 kringen radiatoren en 1 kring vloerverwarming. De warmtepomp is de primaire actor. De condensatieketel springt bij wanneer de gevraagde warmte niet kan behaald worden door enkel de warmtepomp EN reserve actor die de installatie volledig alleen kan dragen.

Contacteer ons

    -------------